Ce Este o Freză de Unghii și cum se folosește?

1969200947 wp65b8ff4a9453d8.08684489

O freză de unghii este un instrument portabil și de mare viteză pe care profesioniștii îl folosesc pentru a da formă și a netezi unghiile în timpul manichiurilor și pedichiurilor. Precizia sa permite realizarea de artă pe unghii și îndepărtarea eficientă a gelului și acrilului. Cu diverse accesorii, devine o schimbare esențială în îngrijirea unghiilor. Te întrebi cum poate transforma rutina ta de îngrijire a unghiilor? Haide să explorăm mai departe utilizările și beneficiile sale.

O freză de unghii este un instrument electric folosit pentru a da formă unghiilor de la mâini și picioare. Asemenea dispozitive sunt folosite în mod obișnuit în spa-uri și saloane de înfrumusețare și sunt rareori achiziționate pentru utilizare personală în case. De fapt, din motive de siguranță, este cel mai bine ca astfel de dispozitive să fie operate doar de tehnicieni de unghii instruiți. Scopul principal al unei freze de unghii este de a tăia unghia la o lungime și lățime manevrabilă sau estetic plăcută. Acestea sunt folosite atunci când fișele manuale tradiționale nu sunt suficiente.

Majoritatea frezelor par asemănătoare cu pixuri groase cu un burete acolo unde ar trebui să fie mina. Ele sunt concepute să se potrivească ușor în mână. Buretele asemănător cu un radier de la capăt este, de fapt, o pilă rotundă. Când freza este pornită, pila rotește la o viteză rapidă. O freză de unghii funcționează asemănător cu o mașină de șlefuit, doar că pentru o zonă foarte mică a corpului. Când freza este pornită și buretele este frecat pe o unghie de la mână sau de la picior, straturile unghiei sunt rapid îndepărtate.

Pentru persoanele cu unghii incredibil de groase la mână sau la picior, o freză de unghii poate ajuta la subțierea și remodelarea acestora. Unghiile foarte groase adesea durează prea mult timp pentru a fi pilite cu o pilă de mână din cauza durabilității lor și a numărului mare de straturi. O freză electrică pentru unghii poate realiza treaba mult mai repede și într-un mod mult mai eficient.

Este obișnuit ca o freză de unghii să fie folosită în tratamentele spa care includ aplicarea unghiilor artificiale. Fie că se aplică unghii artificiale acrilice, de sticlă sau cu înveliș de mătase, o freză de unghii poate fi un instrument util. Motivul pentru acest lucru este că, înainte de aplicarea acrilului, sticlei sau mătasei, vârfurile unghiilor trebuie pilite. Acest lucru creează o suprafață aspră la care unghia artificială poate să se lege mai ușor. Înainte de acest tip de pilire, vârful unghiei este adesea prea neted pentru a se conecta ușor cu materialul unghiei artificiale.

Când se aplică unghii acrilice, freza de unghii este folosită și pentru a da formă materialului după ce s-a uscat pe unghia naturală. Stratul întărit de acril adesea trebuie subțiat pentru ca unghiile artificiale să fie uniforme în grosime. De asemenea, aplicarea frezei la vârful unghiei acrilice ajută la pregătirea acesteia pentru ojă și pentru finisajele manichiurii.

Ce viteză ar trebui să folosesc pe freza de unghii?

Pentru îndepărtarea gelului sau a ojei gel, utilizează o viteză cuprinsă între 12000-15000 rpm. Pentru a îndepărta oja mai aproape de piele, redu viteză la 7000 rpm.

Poți lucra pe cuticule cu 3000-5000 rpm. Pentru dezvoltarea perfectă a bătăturilor și a calusurilor, poți folosi, de asemenea, la o viteză redusă de 4-6000. Lucrează pe pliurile proximale și laterale cu o viteză foarte redusă de 1-5000 rpm.

Cum să previi deteriorarea unghiilor cu freza de unghii?

Utilizarea unei freze de unghii electrice nu este dificilă, dar ar trebui să înveți cum să o folosești corect. Mai sus în articol, am scris deja informații care îți vor oferi o idee despre cum să o folosești corect. Folosește o marcă dovedită, cu putere mare și burghie de unghii de calitate, din carburi și diamant, care nu vor provoca sacadări. Burghiele de calitate scăzută te vor determina să folosești forță și să lucrezi la o viteză mai mare, ceea ce poate duce la un lucru prea invaziv. Când îndepărtezi oja hibridă, nu o îndepărta până la placa naturală a unghiei. Ar trebui să rămână un mic strat pe care îl poți îndepărta rapid prin înmuiere. Asigură-te că folosești burghie potrivite pentru activitatea specifică.

Ceea ce este important, este să folosești produse de curățare de înaltă calitate, utilizează apă distilată și usucă înainte de sterilizare. Sterilizează burghiele de unghii după fiecare manichiură și stochează corespunzător toate uneltele pentru manichiură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *